Unilever organitza un taller de cuina per a persones amb discapacitat intel·lectual que viuen de forma independent
• El taller s'emmarca en el Servei de Suport a la Vida Independent “Me’n vaig a Casa” de la Fundació Catalana Síndrome de Down amb l'objectiu de donar suport a persones que s'han emancipat.
• Aquesta activitat forma part del programa UNIdos, el programa de voluntariat corporatiu de Unilever, en el qual els empleats de l'empresa donen el seu temps a alguna ONG.
35 usuaris de la Fundació Catalana de la Síndrome de Down, acompanyats per nou professionals de suport, han gaudit d'un taller de cuina organitzat per Unilever i la Fundació a Barcelona, durant la tarda del 22 de desembre. D’aquesta manera, donen un pas més en la seva independència aprenent receptes de cuina fàcils, ràpides i útils per la seva vida diària.
El taller s'emmarca al programa de voluntariat corporatiu UNIdos d’Unilever. Un dels voluntaris, Jaume Drudis, xef d’Unilever, els ha ensenyat a preparar alguns plats senzills perquè ells puguin preparar-los a les seves cases prestant especial atenció en riscos com ara tenir el foc encès. D'altra banda, Anna Montanyà, voluntària i nutricionista de la companyia, els ha donat, de forma lúdica, algunes nocions bàsiques de nutrició i de la piràmide de l'alimentació.
Aquesta activitat està organitzada conjuntament per Unilever i la Fundació, que presta el Servei de Suport a la Vida Independent “Me’n vaig a casa” amb l'objectiu que les persones amb síndrome de Down o altres discapacitats intel•lectuals puguin emancipar-se. Aquest servei dóna suport a més de 50 persones independitzades.
L'acció s'emmarca dins de l'àmbit de les activitats vinculades amb RSC que es duen a terme a Unilever. El Programa de Voluntariat de Unilever, UNIdos, va néixer l’any 2007 amb la intenció de contribuir a la societat i a l'entorn en el qual la companyia està present en línia amb la responsabilitat de “Fer el bé, fent-ho bé”.
• Aquesta activitat forma part del programa UNIdos, el programa de voluntariat corporatiu de Unilever, en el qual els empleats de l'empresa donen el seu temps a alguna ONG.
35 usuaris de la Fundació Catalana de la Síndrome de Down, acompanyats per nou professionals de suport, han gaudit d'un taller de cuina organitzat per Unilever i la Fundació a Barcelona, durant la tarda del 22 de desembre. D’aquesta manera, donen un pas més en la seva independència aprenent receptes de cuina fàcils, ràpides i útils per la seva vida diària.
El taller s'emmarca al programa de voluntariat corporatiu UNIdos d’Unilever. Un dels voluntaris, Jaume Drudis, xef d’Unilever, els ha ensenyat a preparar alguns plats senzills perquè ells puguin preparar-los a les seves cases prestant especial atenció en riscos com ara tenir el foc encès. D'altra banda, Anna Montanyà, voluntària i nutricionista de la companyia, els ha donat, de forma lúdica, algunes nocions bàsiques de nutrició i de la piràmide de l'alimentació.
Aquesta activitat està organitzada conjuntament per Unilever i la Fundació, que presta el Servei de Suport a la Vida Independent “Me’n vaig a casa” amb l'objectiu que les persones amb síndrome de Down o altres discapacitats intel•lectuals puguin emancipar-se. Aquest servei dóna suport a més de 50 persones independitzades.
L'acció s'emmarca dins de l'àmbit de les activitats vinculades amb RSC que es duen a terme a Unilever. El Programa de Voluntariat de Unilever, UNIdos, va néixer l’any 2007 amb la intenció de contribuir a la societat i a l'entorn en el qual la companyia està present en línia amb la responsabilitat de “Fer el bé, fent-ho bé”.
Etiquetes de comentaris: empreses, noticies_fcsd, trobades